Skip to main content

Wij maken graag functionele mooie websites

Een website moet werken voor jou en jouw bedrijf.

We denken actief mee in wat je digitaal gezien nodig hebt om je bedrijf neer te zetten of verder uit te bouwen.

Vanzelfsprekend wil je een mooie website. Het is echter onze taak om niet alleen voor het uiterlijk te gaan, maar ook samen met jou na te denken over het doel van de website. Wij hebben bewezen dat mooi en functioneel prima samen kan gaan.

Karakteristiek voor ons


Procesdenkers

Het vervaardigen van een website zien wij als een proces. Jij zal vanuit een ander perspectief kijken dan wij. Immers, de website is een onderdeel van jouw totaalplan, terwijl het voor ons een eindproduct is. Dit geeft bij elke klant een andere dynamiek. Samen komen we tot een eindproduct waar jij heel trots op kunt zijn en dat voor je werkt.

Ervaren

De Jong One! bestaat in 2024 alweer 15 jaar! We bouwen en onderhouden echter in totaal al 26 jaar websites. In het begin alleen html-sites, maar sinds 2007/2008 vooral met een content managementsysteem.

Doordat we al zo lang druk zijn met websites, werken we volgens het principe van best practices!

Samenwerkers

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Zoals gezegd hebben we zeer nauw contact voor we aan de slag gaan. Maar ook tijdens het maken zullen we zaken met je kortsluiten als dat nodig is. Interactie is voor ons van groot belang om de vertaalslag naar jouw website te kunnen maken.

Ook een website
op jouw lijf of bedrijf geschreven?

Laten we dan eens onderzoeken of we hieraan samen kunnen gaan werken.