Blijf op de hoogte van de projecten die we maken!

Outfit kledingverhuur, atelier, fournituren

Voor het bedrijf Outfit hebben wij een hele nieuwe website mogen maken. Er was een website, maar die was achterhaald door de ontwikkelingen binnen het bedrijf. Daarnaast kon die niet goed zelf onderhouden worden.

Het verzoek aan ons was om duidelijk te maken in de website dat het bedrijf Outfit uit drie takken bestaat: kledingverhuur, atelier en verkoop van fournituren en de openingstijden moesten goed zichtbaar zijn. Ook het feit dat Outfit veel opdrachten heeft om toneelproducties geheel van kleding te verzorgen moest goed aan bod komen.

Wij hebben de wens rondom de drie bedrijfstakken in beeld gebracht op de homepage en vandaar elke tak een eigen pagina gegeven, waarop de opbouw van de content steeds dezelfde was, maar wel een eigen look en feel heeft. De openingstijden zijn op alle pagina's weergegeven en makkelijk tijdelijk aan te passen bij bijvoorbeeld vakantie. De opdrachten voor de totale toneelproducties die worden gekleed was moeilijker een plaats te geven. Immers hiervoor wordt zowel verhuurd als nieuw gecreëerd in het atelier. Er is gekozen voor een eigen pagina onder verhuur. De website is gemaakt in een cms.

https://www.outfittoneelkleding.nl

outfit-atelier

 

outfit-kledingverhuur_toneelkleding

 

outfit-fournituren

 

Ook een website die
een schot in de roos is?


© 2019- De Jong One! Webdesign