De Jong One! Webdesign
  • Portfolio
  • DAG-Box - voor het verwerken van ernstige gebeurtenissen door kinderen
Outfit - De Jong One

Outfit

Voor het bedrijf Outfit hebben wij een hele nieuwe website mogen maken. Er was een website, maar die was achterhaald door de ontwikkelingen binnen het bedrijf. Daarnaast kon die niet goed zelf onderhouden worden.

Het verzoek aan ons was om duidelijk te maken in de website dat het bedrijf Outfit uit drie takken bestaat: kledingverhuur, atelier en verkoop van fournituren en de openingstijden moesten goed zichtbaar zijn. Ook het feit dat Outfit veel opdrachten heeft om toneelproducties geheel van kleding te verzorgen moest goed aan bod komen.

Wij hebben de wens rondom de drie bedrijfstakken in beeld gebracht op de homepage en vandaar elke tak een eigen pagina gegeven, waarop de opbouw van de content steeds dezelfde was, maar wel een eigen look en feel heeft.
De openingstijden zijn op alle pagina's weergegeven en makkelijk tijdelijk aan te passen bij bijvoorbeeld vakantie.
De opdrachten voor de totale toneelproducties die worden gekleed was moeilijker een plaats te geven. Immers hiervoor wordt zowel verhuurd als nieuw gecreëerd in het atelier. Er is gekozen voor een eigen pagina onder verhuur.
De website is gemaakt in een cms.

www.outfittoneelkleding.nl

Tags: De Jong One! Webdesign, CMS, Outfit, Toneelkleding, fournituren, atelier, kledingverhuur, feest, carnaval, toneelproducties

Duurzaam

Wij hebben een goed gevoel als we gebruik maken van duurzame middelen. Onze stroom wordt door zonnepanelen opgewekt. We maken zo min mogelijk gebruik van papier; onze correspondentie ontvangt u via email.

Ideaal!

U kunt onze digitale factuur betalen
met Ideal. Hiertoe is een handige link
opgenomen in de factuur zelf.

Contact

De Jong One! Webdesign
Heideveld 3
4386 GN Vlissingen
06-43062066
info at dejongone.nl
www.dejongone.nl