De Jong One! Webdesign

Ze is rustig, luistert, behulpzaam, denkt mee, past aan, verbetert, en komt met leuke ideeën.

Werken met Sabine was super fijn. Ze is rustig, luistert, behulpzaam, denkt mee, past aan, verbetert, en komt met leuke ideeën. Kortom er is een site gecreëerd waar mensen om mij heen mij in herkennen. Ik ben supertrots op mijn site!!
Sabine, ik heb je al aanbevolen aan verschillende mensen en ga dit blijven doen. Dank je wel voor je tomeloze geduld.

Ellen Keulemans
Bijzonder bevallen by Ellen

Met enkele aanwijzingen heeft zij het gevoel wat wij willen uitstralen omgezet in een prachtig digitaal werkstuk

Sabine heeft voor de VVVZ een geweldige site gemaakt die de essentie van de afdeling vrijeschool helemaal te pakken heeft. De sfeer die zij heeft gemaakt voor ons op de site komt overeen met het gevoel wat er in de klassen van deze afdeling op CSW Bestevaêr heerst. Met enkele aanwijzingen heeft zij het gevoel wat wij willen uitstralen omgezet in een prachtig digitaal werkstuk. Duidelijk met informatie waar wij voor staan als VVVZ en gevoelig met verslagen uit de klassen, helder en informatief, alle aspecten zijn door haar verwerkt in een site waar de VVVZ alleen van had kunnen dromen.

Mireille van Geffen
Bestuurslid
VVVZ

Ze luistert, vraagt, gaat aan de slag, houdt contact en denkt mee!

Ik ken Sabine als het brein achter de website van de Vrije School Zeeland. Het is een prachtig mooie site. Toen ik zelf een website wilde, was Sabine dus de eerste waar ik aan dacht.
Ze luistert, vraagt, gaat aan de slag, houdt contact en denkt mee! Een website gebouwd door De Jong One kan ik iedereen aanraden. Sabine wist direct de sfeer neer te zetten die ik uit wilde stralen met de DAG-Box. Ik krijg regelmatig complimenten over de overzichtelijke site en ben ontzettend trots op de mooie website die Sabine snel neer wist te zetten!

Bo Jansen
DAG-Box

".....ik kon mijn ideeën vertellen en het werd goed omgezet in de website"

MmmJammie kindereetcoaching op maat. Een nieuw bedrijf met een nieuwe website. Ik kwam bij Sabine terecht. Vol enthousiasme en kennis gebrainstormd hoe we dat het beste konden doen.
Voor mij was het allemaal nieuw en er ging een wereld voor mij open. Maar samen met Sabine kwamen we er goed uit.
Het leuke van de samenwerking was dat ik mijn ideeën kon vertellen en dat Sabine het zo goed kon omzetten op de website. Super gewoon hoe MmmJammie.nl tot stand is gekomen.

Majanka de Buck
MmmJammie .nl

Sabine dacht mee. Voelde precies aan wat we wilden en kwam zelf met creatieve ideeën en oplossingen

Werken met Sabine was een verademing. Waar de ontwikkeling van een website vaak maanden in beslag neemt was het bouwen van onze website een proces wat leuk en licht was en supersnel ging. Sabine dacht mee. Voelde precies aan wat we wilden en kwam zelf met creatieve ideeën en oplossingen voor wat we belangrijk vonden. Wat ik echt een pré vond was dat ze de teksten goed las waardoor het beeldmateriaal uitstekend paste bij dat wat we bedoelden. Hierdoor ontstond een website die volledig aan onze wensen voldeed, zowel qua tekst als visueel én gebruiksvriendelijk is op alle apparaten.

Maaike Pieters
Bestuurslid
Vrije School Zeeland

"Het resultaat is professioneel, overzichtelijk en duidelijk en vooral heel mooi."

Ik ken Sabine via de Vereniging Maritiem Gezinskontakt waar zij ook de website voor gemaakt heeft. Haar creatieve talent laat ze vooral zien in het ontwerpen van nieuwe websites. Ik heb vooraf haar portfolio doorgespit en, werkelijk, voor iedereen iets totaal anders. 

Sabine luistert heel goed naar de wensen van haar klanten. Ze is kritisch, secuur en vol ideeën die passen bij de persoon of het bedrijf waarvoor ze een website maakt. 

Ik ben enorm blij met het resultaat! Ik leverde de teksten aan, de kleur die ik wilde, bekeken samen mijn ‘oude’ site en verder had Sabine de vrije hand. 

Sabine is er ingedoken en creëerde mijn nieuwe website. Het resultaat is professioneel, overzichtelijk en duidelijk en vooral heel mooi. Laat de bezoekers maar komen! Ik ben supertrots. Dank je wel!

Gaby Niesthoven, 
Maritiem Counselor

 

"Ik vind de vormgeving mooi, passende foto's en ben enthousiast gaan bloggen!"

Ik ben dik tevreden met mijn vernieuwde website. Voor mij is belangrijk dat de website rustig en duidelijk is. Niet teveel afleiding door allerlei extra fratsen. Kort en aansprekend weergeven wat ik doe en waar ik voor sta. De Jong One heeft dat prima gedaan.
Ik krijg ook heel positieve reacties van mensen die de site bekeken hebben. Duidelijke info en nieuwsgierig raken door wat ze lezen. Dat is wat ik wil!
Ik vind de vormgeving mooi, passende foto’s, en ben enthousiast gaan bloggen!

Bedankt.
Monique Kreikamp
MK haptonomie

  • 1
  • 2

Duurzaam

Wij hebben een goed gevoel als we gebruik maken van duurzame middelen. Onze stroom wordt door zonnepanelen opgewekt. We maken zo min mogelijk gebruik van papier; onze correspondentie ontvangt u via email.

Ideaal!

U kunt onze digitale factuur betalen
met Ideal. Hiertoe is een handige link
opgenomen in de factuur zelf.

Contact

De Jong One! Webdesign
Heideveld 3
4386 GN Vlissingen
06-43062066
info at dejongone.nl
www.dejongone.nl