Skip to main content
Reviews

Wat ze over ons zeggen?

Op deze pagina worden we in het zonnetje gezet door onze klanten. Zijn ze dan altijd alleen maar tevreden? Nee, natuurlijk niet! Maar omdat kriebeligheid, irritatie of ronduit onvrede altijd geuit kan worden tijdens het hele creatieve proces, blijft het niet hangen en draagt het bij aan een nauwere samenwerking. Het is de manier waarop je hier samen mee omgaat die bepaalt of het een succes kan zijn.

Wij zijn er van overtuigd dat deze manier van samenwerken ons succes maakt. Hoe groot dit is bepaal jij als je onderstaande reviews leest!

Reviews

Bij Jacqueline

"Toen ik een website wilde maken voor mijn gastouderopvang, heb ik geen moment getwijfeld en contact gezocht met Sabine. Sabine heeft heel goed geluisterd naar de wensen die ik had en waar ik het zelf niet zo goed wist kwam ze met ideeën. Sabine heeft een hele mooie site gemaakt, die bij mij past en waar ik super trots op ben.

Wanneer ik vragen heb of wat wil wijzigen is een mailtje sturen voldoende. Sabine antwoordt snel en de site is in no-time weer up to date. Een hele fijne samenwerking die ik graag wil aanbevelen!“

Eric Lijbers

"Sabine is bij mij thuis geweest nadat we via e-mail contact hebben gehad.

Ik heb haar in grote lijnen verteld hoe mijn website eruit moest gaan zien. Sabine had daar ook ideeën over en kon prima meedenken in het vormgeven van de website.

Nadat zij vrij snel een opzet had gemaakt kon ik wederom aangeven of het naar mijn zin was en of er bepaalde zaken in of uit moesten.
Dit alles ging in goed overleg en altijd hield ze zich keurig aan haar afspraken.

Over het eindresultaat ben ik zeer tevreden en nog steeds kan ik aangeven of ik 'iets' wil veranderen of niet. Wat mij betreft blijft de samenwerking nog wel even duren.

Eric Lijbers
ericlijbers.nl

VVVZ

"Sabine heeft voor de VVVZ een geweldige site gemaakt die de essentie van de afdeling vrijeschool helemaal te pakken heeft. De sfeer die zij heeft gemaakt voor ons op de site komt overeen met het gevoel wat er in de klassen van deze afdeling op CSW Bestevaêr heerst.

Met enkele aanwijzingen heeft zij het gevoel wat wij willen uitstralen omgezet in een prachtig digitaal werkstuk. Duidelijk met informatie waar wij voor staan als VVVZ en gevoelig met verslagen uit de klassen, helder en informatief, alle aspecten zijn door haar verwerkt in een site waar de VVVZ alleen van had kunnen dromen.“

Bestuur VVVZ

Voor wie wij werken

Onderstaande weergave van personen, bedrijven, instellingen, verenigingen en stichtingen is een greep uit ons klantenbestand

check_pastalseenjas_staatalseenhuis

Ook een website die
past als een jas en staat als een huis?