Reviews

Wat ze over ons zeggen?

Op deze pagina worden we in het zonnetje gezet door onze klanten. Zijn ze dan altijd alleen maar tevreden? Nee, natuurlijk niet! Maar omdat kriebeligheid, irritatie of ronduit onvrede altijd geuit kan worden tijdens het hele creatieve proces, blijft het niet hangen en draagt het bij aan een nauwere samenwerking. Het is de manier waarop je hier samen mee omgaat die bepaalt of het een succes kan zijn.

Wij zijn er van overtuigd dat deze manier van samenwerken ons succes maakt. Hoe groot dit is bepaal jij als je onderstaande reviews leest!

Reviews

Eric Lijbers

"Sabine is bij mij thuis geweest nadat we via e-mail contact hebben gehad.

Ik heb haar in grote lijnen verteld hoe mijn website eruit moest gaan zien. Sabine had daar ook ideeën over en kon prima meedenken in het vormgeven van de website.

Nadat zij vrij snel een opzet had gemaakt kon ik wederom aangeven of het naar mijn zin was en of er bepaalde zaken in of uit moesten.
Dit alles ging in goed overleg en altijd hield ze zich keurig aan haar afspraken.

Over het eindresultaat ben ik zeer tevreden en nog steeds kan ik aangeven of ik 'iets' wil veranderen of niet. Wat mij betreft blijft de samenwerking nog wel even duren.

Eric Lijbers
ericlijbers.nl

Kinderopvang Tomte

"Sabine heeft voor mijn kinderopvang een prachtige website gemaakt. Nadat ik met haar had gesproken over hoe ik mijn opvang zag, ging ze aan de slag.

Eigenlijk had ze aan een half woord al genoeg. Ze wist de sfeer  heel mooi neer te zetten.
De info die ik haar had gegeven heeft ze omgezet in tekst, op de manier zoals bij mij past.
Ook de afbeeldingen pasten in het plaatje. Ik ben supertrots op wat ze heeft gemaakt!

Sabine is een heel fijn mens om mee samen te werken.  Ik kan het iedereen aanraden!“

VVVZ

"Sabine heeft voor de VVVZ een geweldige site gemaakt die de essentie van de afdeling vrijeschool helemaal te pakken heeft. De sfeer die zij heeft gemaakt voor ons op de site komt overeen met het gevoel wat er in de klassen van deze afdeling op CSW Bestevaêr heerst.

Met enkele aanwijzingen heeft zij het gevoel wat wij willen uitstralen omgezet in een prachtig digitaal werkstuk. Duidelijk met informatie waar wij voor staan als VVVZ en gevoelig met verslagen uit de klassen, helder en informatief, alle aspecten zijn door haar verwerkt in een site waar de VVVZ alleen van had kunnen dromen.“

Bestuur VVVZ

Bij Jacqueline

"Toen ik een website wilde maken voor mijn gastouderopvang, heb ik geen moment getwijfeld en contact gezocht met Sabine. Sabine heeft heel goed geluisterd naar de wensen die ik had en waar ik het zelf niet zo goed wist kwam ze met ideeën. Sabine heeft een hele mooie site gemaakt, die bij mij past en waar ik super trots op ben.

Wanneer ik vragen heb of wat wil wijzigen is een mailtje sturen voldoende. Sabine antwoordt snel en de site is in no-time weer up to date. Een hele fijne samenwerking die ik graag wil aanbevelen!“

Vrije School Zeeland

Werken met Sabine was een verademing. Waar de ontwikkeling van een website vaak maanden in beslag neemt was het bouwen van onze website een proces wat leuk en licht was en supersnel ging.

Sabine dacht mee. Voelde precies aan wat we wilden en kwam zelf met creatieve ideeën en oplossingen voor wat we belangrijk vonden. Wat ik echt een pré vond was dat ze de teksten goed las waardoor het beeldmateriaal uitstekend paste bij dat wat we bedoelden. Hierdoor ontstond een website die volledig aan onze wensen voldeed, zowel qua tekst als visueel én gebruiksvriendelijk is op alle apparaten.“

Maaike Pieters
Bestuursvoorzitter Vrije School Zeeland

Maritiem Counselor

"Ik ken Sabine via de Vereniging Maritiem Gezinskontakt waar zij ook de website voor gemaakt heeft. Haar creatieve talent laat ze vooral zien in het ontwerpen van nieuwe websites. Ik heb vooraf haar portfolio doorgespit en, werkelijk, voor iedereen iets totaal anders.

Sabine luistert heel goed naar de wensen van haar klanten. Ze is kritisch, secuur en vol ideeën die passen bij de persoon of het bedrijf waarvoor ze een website maakt.

Ik ben enorm blij met het resultaat! Ik leverde de teksten aan, de kleur die ik wilde, bekeken samen mijn ‘oude’ site en verder had Sabine de vrije hand.

Sabine is er ingedoken en creëerde mijn nieuwe website. Het resultaat is professioneel, overzichtelijk en duidelijk en vooral heel mooi. Laat de bezoekers maar komen! Ik ben supertrots. Dank je wel!“

Gaby Niesthoven

Voor wie wij werken

Onderstaande weergave van personen, bedrijven, instellingen, verenigingen en stichtingen is een greep uit ons klantenbestand

check_pastalseenjas_staatalseenhuis

Ook een website die
past als een jas en staat als een huis?


© 2019- De Jong One! Webdesign